"CoRrUpTiOn" van Koen van Beek

De combinary van Koen van Beek:
“het thema wat ik koos is LAND. wij als mensen kunnen niet zonder land. we kunnen zonder werk, we kunnen zonder huis, maar we kunnen land niet missen. het land geeft ons letterlijk wat we nodig hebben om te leven. omdat de rol van land zo belangrijk is, heb ik daarom voor land gekozen (meer specifiek, de natuur).

plaatje 1:
in het eerste plaatje is een wereldbol te zien. deze wereldbol is uitgelopen doordat de mensheid hem uitgeput heeft. de hele mensheid hangt nog op één draadje na niet in de bak met water.
iets wat ik zelf wel zou willen doen is een 3d kunstwerk maken, daaromk vond ik deze interessant

plaatje 2:
plaatje 2 is heel simplistisch. je kan er veel dingen in zien, zoals meteorieten, vliegtuigen, of gewoon lijnen op een blauwe achtergrond. ik zie de meteorieten. die passen goed bij het thema, omdat die ook apocaliptisch kunnen zijn voor de mensheid. de simplistische vormen wil ik ook gaan gebruiken.

plaatje 3:
dit plaatje is ook wel interessant. er is met witte verf op een zwarte achtergrond geschilderd waardoom een heel sterk contrast ontstaat. ik wil in mijn kunstwerk ook een sterk contrast laten zien doormiddel van licht-donker, groot-klein en organisch-mechanisch.

ik wil dus met mijn kunstwerk aangeven dat de mens de natuur onderdrukt en dat dit chaos kan creëren.
het wordt een heel ruimtelijk werk waar je omheen kan lopen.”